Online megoldások ingatlanértékesítésre

2020. 04. 12.

A FODEL innovatív online ingatlanhirdetési és értékesítési megoldásai a koronavírus okozta helyzetben is segítenek áthidalni az értékesítés nehézségeit, pl. a fáradságos és időigényes személyes találkozók mellőzésével, az ingatlanok adatainak és képeinek távolról történő, gyors feltöltésével.

A jelenlegi helyzetben különösen javasoljuk minden eladó ingatlannal rendelkező tulajdonosnak egy kisvideó elkészítését (max. 2 perc) és a Youtube-ra történő feltöltését, mely anyag bemutatja az eladás tárgyát, kiemeli annak előnyeit és a környezetét. Igyekezzen színvonalas, de rövid videót készíteni. Ha a megrendelése szövege tartalmazza, úgy a 2020. április 15-től megjelenő hirdetéseinkben díjmentesen szerepeltetjük 1 Youtube videó webcímét.

Amennyiben nem járatos videóanyag feltöltésében, úgy arra is van lehetősége, hogy ezzel a FODEL-t bízza meg. Az árlistánkban szereplő díj ellenében saját Youtube csatornánkra is felkerül a kapott kisfilm. Ez esetben a hirdetés megrendelésénél ki kell pipálnia a „Videó megjelenítése” opciót!