Kell-e fizetnem külföldi telefonhívás fogadásakor?

2020. 02. 11.

Az alábbi kis cikkünket azért tartottuk fontosnak megjeleníteni, mert tájékozatlan emberek rémhíreket keltenek, melyek szerint a telefonunkra külföldről beérkező hívások fogadása esetén magas díjat kell fizetnünk. Ez merő tévedés!

Bármilyen számról – a külföldi számokat is beleértve – fogadhat hívást, az mindig ingyenes lesz. Belföldön ugyanis a szolgáltatók külföldi hívás fogadása esetén sem számolhatnak fel pluszköltségeket.

Extra tarifába az kerülhet, ha valaki felhív egy nem belföldi telefonszámot. A FODEL-nél nemzetközi területen dolgozunk, hiszen 9 országban kínálunk eladásra magyar ingatlanokat. Kollégáink munkájuk során rendszerint külföldi számról hívják a magyarországi telefonokkal rendelkező eladókat, vevőket. Egy ideje megfigyeltük, hogy az általunk keresett személyek nem merik felvenni a külföldről érkező hívásainkat, mert tartanak a fent említett állítás bekövetkezésétől, noha az nem más, mint téveszme, álhír.

Ezúton kérünk mindenkit, hogy ne terjessze a külföldi telefonszámokról érkező hívások felvételét illetően a butaságot! Inkább küldje tovább jelen cikkünket, hogy a tévhitet eloszlassa!