Csatlakozzon a FODEL partnerhálózatához!

Tisztelt Ingatlanos Kolléga!

Legyen Ön is tagja a FODEL országos partnerhálózatának!

Ezáltal a külföldről érkező, vásárolni vagy befektetni kívánó kerestető ügyfeleink részére nem csak a mindenkori saját kínálatunkból, de az Ön repertoárjából is gyorsan és hatékonyan tudunk ingatlanokat kiajánlani.

Amennyiben szeretne velünk együttműködni, úgy kérjük, hogy a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségünkön akár emailben, akár telefonon, akár visszahívást kérve jelentkezzen nálunk és jelezze, hogy a FODEL országos partnerhálózat tagja szeretne lenni. Ezen feljogosítása alapján a nevét, email címét és a telefonját regisztráljuk rendszerünkben, hogy kapcsolatban maradhassunk.

A FODEL partnerhálózat tagja minden új kerestetési megbízásunkról késedelem nélkül értesül, így lehetősége nyílik rá, hogy a portfóliójában szereplő és a kerestetéseinkben felsorolt igényekkel részben vagy teljesen egyező ingatlanjai adatait, képeit email formájában eljuttassa részünkre.

Mi a kapott tartalmat továbbítjuk kerestető ügyfelünknek, ezáltal növelve az Ön lehetséges adásvételeinek esélyét.

  • A FODEL partnerhálózati tagság ingyenes
  • A tagság bármikor megszüntethető a kiküldött emailekben található “Tagság megszüntetése” gombra kattintva
  • Az emailben küldött tájékoztatóink csak és kizárólag ingatlankerestető ügyekre vonatkoznak
  • Egy email egy konkrét igényt tartalmaz
  • Az emailekre nem kötelező minden esetben válaszolni, csak akkor, ha a portfóliójában tényleges egyezőséget talál
  • Egy kerestetésünkre Öntől érkező válasz – mely egyben ajánlat az ingatlanról – tartalma: csatolt képek, ingatlan paraméterei, ingatlan rövid leírása
  • Ha az ingatlan paramétereit és rövid leírását egyből angol nyelven tudja megküldeni részünkre, az jelentősen felgyorsítja és megkönnyíti a munkánkat

Minták kerestetésekre:

Érdeklődés, kérdés esetén állunk szíves rendelkezésére!

A FODEL ügyfélszolgálata